A padlók tisztítása és ápolása nem csak szemet gyönyörködtető látványt eredményez, hanem feltétele az értékmegőrzésnek is. Az alábbi szolgáltatásunkat ipari padlóburkolatokra, PVC, linóleum, tipox és műgyanta bevonatú padlókra ajánljuk. A jelen kiadványban közöltek mai tudásunknak felelnek meg, sokéves tapasztalatunkon alapulnak. A padlóápolás három fokozatát különböztetjük meg:

  1. Mélytisztítás tisztító oldattal

Ez a bevonat pórusaiba hatoló, intenzív tisztítás, a bevonat roncsolása nélkül. Előkészíti a további ápolási munkákat. Felhordjuk a mélytisztító oldatot, időt kell hagyni számára, hogy kifejtse hatását, ezután a padlót alaposan géppel felsúroljuk, majd géppel gondosan felszívjuk az oldatot.

  1. Ápolás polimerdiszperzióval

Ez védőréteg felhordása a száraz, mélytisztítás utáni tiszta padlóra. Ez egy ellenálló ápolófilm a padlóra.

  1. Karbantartó tisztítás nedves törlőeszközzel vagy géppel

Ez a szennyeződések rendszeres, folyamatos eltávolítása és az ápolófilm kiegészítése. A durva szennyeződés és a por felsöprése, nedves tisztítás felmosó eszközökkel vagy géppel. Az általunk használt tisztító- és ápolószerek összhangban állnak egymással, így alkalmazásuk során nem lép fel közöttük összeférhetetlenség.

Az ilyen kiegészítő kezelés előnyei kézenfekvőek Fokozott értékmegőrzés az optikai tulajdonságok tartósabb megőrzése révén kisebb az időráfordítás a karbantartó (napi) tisztításnál, a tisztítási időközök meghosszabbodnak