Bemutatkozás

Cégünk a takarítási tevékenységet 25 éves tapasztalattal végzi. A vállalkozás fő profilja az irodaépületek, üzemek, csarnokok, áruházak, iskolák, ipari létesítmények építkezés utáni nagytakarítása, illetve azok napi takarítása. Jelenleg mintegy 32 000 négyzetméteren végezzük napi takarítási tevékenységet 50 fővel.  Fő célkitűzésünk vevőink elégedettségének kivívása, amelyet szolgáltatásaink minőségével próbálunk elérni. Célunk egy olyan management-filozófia kialakítása, mely megfelel a jelen kihívásainak, ugyanakkor folyamatosan megújul és lefedi a szolgáltatási köröket. Megrendelőink bizalmát, elégedettségét, versenyképességünk megtartását működésünk alapelveivel érjük el, amelyek a következők:

1. Szolgáltatásaink egyenletes, kiváló minőségben való teljesítése Megalakulásunk óta igyekszünk egyenletes, kiváló minőségben szolgáltatni partnereink részére. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk alkalmazottainkra, a folyamatos gépi és technológiai fejlesztésekre. Napi munkánk során igyekszünk környezetbarát, nagyhatékonyságú tisztítószereket alkalmazni, melyek megfelelnek a legmodernebb környezetvédelmi előírásoknak. Munkánk során rugalmas, pontos és megbízható alkalmazottakkal dolgozunk. Folyamatos képzésükkel megismertetjük velük a legújabb technológiákat, módszereket.

2. Az ügyfelek elvárásainak pontos megismerése és maximális kielégítése. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel, így tökéletesen megismerhetjük a piaci igényeket. Igyekszünk minden felmerülő igény kielégítéséhez gyors és gazdaságos megoldást kínálni. Különösen fontos területe a minőségi szolgáltatás nyújtásának az alkalmazottak folyamatos ellenőrzése és az időbeni teljesítés. Felkészült szakembergárdánk folyamatosan azon munkálkodik, hogy megbízásaink időben legyenek teljesítve. Tudjuk, hogy jelenlegi megrendelőink elégedettek és bíznak bennünk. Legnemesebb célunk, hogy továbbra is megszolgáljuk ezt a bizalmat.