Címlap Bemutatkozás
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail

Bemutatkozás

 

 

Cégünk a takarítási tevékenységet másfél évtizedes tapasztalattal végzi. A vállalkozás fő profilja az irodaépületek, üzemek, csarnokok, áruházak, iskolák, ipari létesítmények napi takarítása, illetve az építkezés utáni nagytakarítások. Jelenleg cégünk mintegy 20 000 négyzetméteren végzi tevékenységét csaknem 35 fővel. 2009-től szolgáltatásaink köre, papíráru, vegyszer és hotelhigiéniai termékek forgalmazásával bővült.

Fő célkitűzésünk vevőink elégedettségének kivívása, amelyet szolgáltatásaink minőségével próbálunk elérni.  Megrendelőink bizalmát, elégedettségét, versenyképességünk megtartását működésünk alapelveivel érjük el, amelyek a következők:


1. Szolgáltatásaink egyenletes, kiváló minőségben való teljesítése

Megalapításunk óta igyekszünk egyenletes, kiváló minőségben szolgáltatni partnereink részére. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk alkalmazottainkra, a folyamatos gépi és technológiai fejlesztésekre. Napi munkánk során igyekszünk környezetbarát, nagyhatékonyságú tisztítószereket alkalmazni, melyek megfelelnek a legmodernebb környezetvédelmi előírásoknak. Munkánk során rugalmas, pontos és megbízható alkalmazottakkal dolgozunk. Folyamatos képzésükkel megismertetjük velük a legújabb technológiákat, módszereket.


2. Az ügyfelek elvárásainak pontos megismerése és maximális kielégítése

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel, így tökéletesen megismerhetjük a piaci igényeket. Igyekszünk minden felmerülő igény kielégítéséhez gyors és gazdaságos megoldást kínálni. Különösen fontos területe a minőségi szolgáltatás nyújtásának az alkalmazottak folyamatos ellenőrzése és az időbeni teljesítés. Felkészült szakembergárdánk folyamatosan azon munkálkodik, hogy megbízásaink időben legyenek teljesítve.


Tudjuk, hogy jelenlegi megrendelőink elégedettek és bíznak bennünk. Legnemesebb célunk, hogy továbbra is megszolgáljuk ezt a bizalmat.